ŠPANSKA VINA U SRCU GRADA 3.0

where

Belgrade

Serbia

when

Sep 21 2021 00:00 h - Sep 26 2021 00:00 h

UNITED KINGDOM FLAG

Treće izdanje manifestacije Španska vina u srcu grada odigraće se i ove godine u okviru festivala Belgrade Wine Week (21- 26. septembra). Centralni deo ovogodišnje španske vinske nedelje biće raznovrsne tematske radionice i degustacije inspirisane španskim vinima, a takođe,vina izabranih španskih vinarija naći će se na specijalnim popustima u gradskim vinotekama, prodavnicama pića, vinskim barovima i restoranima.

Ova višednevna promocija vina Španije u našem glavnom gradu, tokom Beogradske nedelje vina kreirana je sa željom da se publici približe raznolikost i bogatstvo španskog vinarstva i gastronomije. Ovogodišnju špansku nedelju vina, iza koje stoje Španska agencia za izvoz i investiciej ICEX i Ekonomsko-trgovinsko odeljenje Ambasade Španije u Beogradu, u saradnji sa udruženjem građana Vinokultura, obeležiće i veliki broj edukativnih vinskih radionica na kojima će se vinskim profesionalcima možda i po prvi put sa svojim vinima predstaviti  nekoliko vinskih regiona Španije. Edukacija će pokriti i španske klasike, raskošna i kompleksna crvena vina Riohe i Ribere, čuvene penušavce poput cave, kao i sve popularnija bela vina Španije.

Neki restorani i vinski barovi će obezbediti poseban popust na španska vina, dok će drugi organizovati jedinstvene degustacije koje će vas sprovesti kroz čarobni svet španskog vina. Podledajte šta vas sve očekuje!

Potražite Vaša omiljena španska vina u restoranima i vinotekama:

Information
Contact us
Economic and Commercial Office Embassy of Spain in Belgrade

11000 Beograd, 40 Vojvode Šupljikca

+381 11 3806832

belgrado@comercio.mineco.es