More Info

TASTE SPAIN Denmark finder sted den 14. juni i Børssalen i BØRSEN, den gamle Børsen i København, i Børssalen. Arrangementet, der tidligere hed Wines from Spain, vil i år ikke kun blive besøgt af et stort udvalg af spanske vinhuse, men også af spanske gourmetvirksomheder. I alt 45 spanske producenter, der søger importører, vil præsentere deres vine (38 fvinfirmaer) og delikatesser af høj kvalitet (10 vinfirmaer). Samtidig vil der blive afholdt en vinsmagning og en buffet med smagning af gourmetprodukter, hvor de besøgende vil få et førstehåndsindtryk af tilbuddet fra de spanske virksomheder, som de er interesserede i.

Den største danske messe for spanske vine og gourmetprodukter er et must for enhver professionel i branchen. Der vil ikke kun være et stort udvalg af vine og gourmetprodukter fra hele Spanien at opleve, men også et seminar om spanske vine, som Master of Wine Jonas Tofterup vil holde.

 

               Få din billet              

 


 

 

MW JONAS TOFTERUP  

MW JONAS TOFTERUP

Den første danske Master of Wine fra 2019 og den sjette i Spanien er konsulent og foredragsholder, og han ejer et vinakademi i Málaga. Han er også dommer i flere konkurrencer, såsom Berliner Wein Trophy, Bacchus og Decanter.

Hans CV er imponerende: I 2012 afsluttede han den internationale Vinifera Euromaster-uddannelse, en kandidatgrad i vinbrug og ønologi, som er en kombination af universiteterne i Montpellier, Bordeaux, Geisenheim og Stellenbosch. I 2014 afsluttede han WSET-niveau 4-diplomet og i 2019 det prestigefyldte Master of Wine-program. Jonas har også været teknisk redaktør af det nye tekniske materiale til WSET-diplomet, som blev udgivet i 2019, og studievejledningen Spanish Wine Scholar. Bare for at nævne nogle få af alle de ting, som Jonas har opnået i sit 35-årige liv.

Jonas er af dansk oprindelse, men han har i årevis skabt et tæt og stærkt bånd til Spanien, og på grund af forskellige personlige omstændigheder har det fået ham til at udvide det til vinmarkens verden i vores land, hvor han i øjeblikket bor. Der er ingen tvivl om, at Jonas' hjerte banker varmt for spanske vine, og han ved, hvor der sker noget særligt i de spanske vindistrikter.

 

Wines from Spain (PDF):

Wines tabla