ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ БЪЛГАРИЯ 2023

where

Hyatt Regency Sofia

Зала Васил Левски 2, Площад "Васил Левски", 1504 София Център

София

Bulgaria

when

Jun 13 2023 15:00 - 20:00 h

UNITED KINGDOM FLAG SPAIN FLAG  

Денят на отворените врати за испански храни и напитки в България 2023 ще се проведе на 13 юни, вторник, в хотел Hyatt Regency Sofia.  Денят на отворените врати има за цел да се превърне в референтно събитие в България за популяризиране на хранителни продукти и напитки от Испания и ще бъде място за среща между българските вносители, които вече имат испански продукти в каталога си (като изложители), и българските професионалисти с възможности за закупуване или за насърчаване на закупуването (като посетители).  Правилните хора на правилното място. Ще имате възможност да се срещнете с широк кръг от най-влиятелните играчи в хранително-вкусовата промишленост - от вносители, дистрибутори и агенти до представители на хранително-вкусовата промишленост (HORECA) и медийни специалисти, които ще имат възможност да видят от първа ръка богатата испанска продуктова гама.  

Испания е главен герой на средиземноморската диета и гастрономия, признати в цял свят. Позицията на Испания като международен гастрономически еталон означава, че нашият "склад за провизии" вече присъства в качествени ресторанти и магазини в България. Постоянният ръст в търсенето на храни и напитки от Испания поставя испанските доставчици на първите места сред доставчиците на висококачествени продукти като вина, висококачествени меса, сирена и риба, гурме консерви, зехтин екстра върджин, пресни плодове и зеленчуци и др.  

Само за професионалисти: 15:00 - 20:00 ч.

Достъпът на посетители и гости ще бъде безплатен след регистрация.

ПРОГРАМА

16:00 – 16:10 Встъпителни думи на посланика на Испания, Н. Пр. г-н Алехандро Поланко Мата

16:10 – 16:40 Olive Oil Bar и Дегустация на зехтин от Анна Петкова (Вижте повече информация)

17:00 – 19:30 Представяне на избрани продукти от страна на заинтересованите изложители (по 10 минути)

Денят на отворените врати за испански храни и напитки в България 2023 е организиран от ICEX Spain Trade and Investment и Търговско-икономическата служба на Испания в София, за да подчертае качеството и голямото разнообразие на храни, вина и други напитки от Испания, предлагани в момента на българския пазар.

Търговско-икономическата служба на Испания в България и ICEX Spain Trade and Investment, като официален орган за насърчаване на търговията на испанското правителство в България, развиват отношенията между испанските компании и българските вносители и дистрибутори, както и популяризират имиджа на качеството и превъзходството на Храните и Вината

За допълнителна информация кликнете тук. 

#F&BOpenDayBulgaria #FoodsAndWinesFromSpain

Olive oil

 

Olive oil tabla

Wines

 

Wines tabla

Cheeses

 

Cheeses tabla

Meat products

 

Meat products tabla